FCM-assistent: De unge viste godt gå-på-mod

FC Midtjylland stillede op med flere unge spillere i søndagens træningskamp mod Skive. De unge får roser med på vejen fra FCM’s assistenttræner.

Nogle af de for nyligt førsteholdsoprykkede 97’ere fik deres chance for at imponere FCM-trænerne i går, da ulvene spillede træningskamp mod Skive.

FCM vandt kampen med 4-0, bl.a. på et mål af angriberen Mads Thychosen. Der var efterfølgende også tilfredshed at spore i FCM-lejren, hvor de særligt de unge spillere høstede roser.

– Det var rigtig godt at se de unge mennesker mod en fin modstander fra 1. division. Det er vigtigt både i forhold til et lidt længere perspektiv at se de unge i aktion og se, hvad de indeholder, men også i forhold til det kortere perspektiv, hvor vi allerede har en kamp på torsdag (EL-kvalkamp mod FK Suduva), hvor holdet ikke er sat endnu, så de spillede også for at komme på holdet på torsdag, siger FCM’s assistenttræner Lars Knudsen til klubbens hjemmeside.

– De viste godt gå-på-mod. De kunne lide at være på banen og turde være derinde og tage ansvar på sig. De turde sige noget og have bolden, så det er rigtig lovende.

De andre mål i 4-0-sejren blev scoret af Markus Halsti, Mikkel Duelund og Awer Mabil.

In this article