FCN-talent glad for chancer

 

Adnan Mohammed nyder livet i FC Nordsjælland for tiden.

FC Nordsjælland-talentet, Adnan Mohammed, nyder sin tid i klubben, for øjeblikket, hvor han har fået mere spilletid, end han hidtil har været vant til under Kasper Hjulmand.

For nyligt, fik den 20-årige kantspiller spilletid i de sidste minutter af en kamp mod FC Shakhtar Donetsk. Kampen endte godt nok i et 4-1-nederlag til danskerne, men her kan spilleren trøste sig selv med, at han var oplæggeren til nordsjællændernes eneste mål i kampen, og derved igen viste sine kvaliteter overfor Kasper Hjulmand og sine holdkammerater og -modstandere.

Det var derfor en glad, men også lidt kritisk, offensivspiller, der mødte pressen efter kampen:

– Det betyder rigtig meget, at jeg kan vise hvad jeg kan. Jeg ved Kasper (Hjulmand, red.) lægger meget tryk på det defensive, og det er noget jeg arbejder meget på i øjeblikket, forklarer FCNs nummer 25, til klubbens officielle pressehold, og fortsætter:

– Jeg synes, det går rigtig rigtig godt, og jeg er selvfølgelig meget glad i øjeblikket, og har meget selvtillid. Så nu skal jeg selvfølgelig bare fortsætte og håbe på flere minutter i Superligaen.

Mohammeds gode præstationer, har allerede givet ham sin førsteholdsdebut for klubben – en debut, han fik i den nu forhenværende sæson, i en 2-0-sejr mod AGF, hvor han kom ind i kampens døende fem minutter, i september 2015, og altså blot to måneder efter sin oprykning fra U/19-truppen.

In this article