11 ungdomsspillere med i 4-4’er i Reserveligaen

Randers FC og Viborg FF åbnede Reserveligaen med en målrig deler. Randers havde fem U/19-spillere med, mens Viborg havde seks ungdomsspillere involveret i kampen.

Reserveligaen kører på med en ny sæson, og i dag fik Viborg og Randers lov til at åbne op for Pulje 3 med et opgør på Kirkebækvej i Viborg.

Hos hjemmeholdet Viborg havde man seks ungdomsspillere involveret i kampen. U/17-målmanden Lucas Pedersen startede i målet, og spillede alle 90 minutter. Derudover var Jacob Vetter (U/19) med på højrebacken, mens Nikolaj Leth (U/17), https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Gandrup (U/19), Frederik Mortensen (U/19) og Kasper Kusk (U/19) alle gjorde deres entré på banen i anden halvleg.

Randers havde dog også hevet flere unge spillere med til Viborg. U/19-spillerne https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Lykke, Frederik Lauenborg, Jeppe Olsen, Tobias Damgaard og Thomas Viggers var alle med i opgøret.

Holdene sørgede i den grad for at levere en underholdene åbner. Begge hold var kyniske foran mål, og scorede hver fire gange, heraf resultatet 4-4. Dog var det ingen af ungdomsspillerne, der stod for kampens scoringer. Edgar Babayan, 2 x Kasper Lynge og Brandur Hendriksson stod for Randers’ mål, mens Viborgs scoringer blev sat ind af George Fochive, Mikkel Vestergård, Christian Sivebæk og Aleksandar Stankov.

In this article