Festersen om Yao: Ingen i truppen har bedre fysik

Embed from Getty Images

Yao Dieudonne har fået rosende ord med på vejen fra Rasmus Festersen.

OB-topscoreren fra sidste sæson Rasmus Festersen har kun rosende ord tilovers for ivorianeren Yao Dieudonne. Festersen siger at den hurtige kantspiller er den mest seriøse spiller som han nogensinde har spillet sammen med.

– Hans fysik er den bedste i truppen, han er hurtig, og ingen har haft en bedre kondition end Yao efter sommerferien. Han skyder godt med begge ben. Man skal altid undgå Yao, fordi han er så udfordrende og aggressiv. Han kommer altid tæt på en og rammer dig lidt på foden. De fleste forsvarere i vores trup vil sige, at han er den værste at blive presset af, siger Rasmus Festersen til Fyens Stiftidende.

Yao Dieudonne har fået en del minutter på banen i de træningskampe som OB har spillet her i pre-season, hvor den fynske klub har spillet imod Malmö FF, FC Magdeburg og senest Eintracht Braunschweig hvor ivorianeren også fik scoret et mål i en kamp der endte 3-3.

In this article