Guardiola overværede Talbro og Shaibu

Pep Guardiola var til stede, da Talbro, Shaibu og resten af Brentford B tabte knebent til Manchester Citys U/19-mandskab.

13895576_1172687862752194_5231163351758529623_n
Pep Guardiola overværer Brentford B – Man. City U/19

Lørdag morgen skulle Lukas Talbro, Justin Shaibu og co. en tur til Manchester, da de skulle op imod Manchester Citys U/19-hold. Manchester Citys nye cheftræner, Pep Guardiola, var til stede og overværede kampen.

Kampen startede meget svingende. Begge hold skiftedes til at have chancer, og de spillede med stor intensitet. Efter 29 minutter faldt kampens første og eneste mål. Målet faldt ved, at City spillede bolden ned bag Brentfords forsvar. Venstrekanten lavede derfor efter et flot indlæg, og der blev scoret.

Derefter pressede Brentford tilbage. De fik en stor chance lige efter målet, og lige inden pausefløjt kom danske Justin Shaibu i gang. Først får Shaibu leveret et flot indlæg, men han afslutter direkte på målmanden. Kort efter får Shaibu kæmpet sig igennem Citys forsvar helt ind i feltet. Han får afsluttet under stort pres, og han appellerer for straffespark, men dommer, Joe Lawton, var ikke enig.

Det er ikke kun Lukas Talbro og Justin Shaibu, som er danske på Brentfords hold. Brentford B-træneren, Flemming Pedersen, er også dansk. Flemming Pedersen gik i gang med udskiftningerne i 2. halvleg. Efter 64 minutter blev Shaibu skiftet ud, og Talbro kom ud efter 75 min.

Brentford pressede på i sidste del af kampen, men de formåede ikke at skabe store chancer. Kampen sluttede derfor 1-0 til Manchester City U/19. Pep Guardiola fik sig en spændende kamp, hvor hans eget ungdomshold trak det længste strå.

In this article