HB Køge lejer angriber i SønderjyskE

Embed from Getty Images

20-årige Jeppe Simonsen er blevet udlejet fra SønderjyskE til HB Køge

Den lynhurtige angriber Jeppe Simonsen er blevet udlejet til HB Køge på en lejeaftale der foreløbigt gælder et halvt år. Simonsen slog aldrig for alvor til i SønderjyskE, men får nu en chance for at bevise Jakob Michelsen at spilleren fortsat er en man skal regne med i det sønderjyske.

– Jeppe er en lynhurtig og arbejdsom angriber, som vi er glade for at kunne byde velkommen til klubben. Han har erfaring fra Superligaen og fra U21-landsholdet. Han er en type, som alle omkring HB Køge kommer til at holde af, siger HB Køges sportsdirektør Per Rud til HBKoge.dk

Simonsen er tydeligvis en signing, som sportsdirektør Per Rud ser frem til at se i Køge-trøjen. HB Køge drager onsdag til Tyskland, hvor en træningstur venter, og hvor Simonsen for alvor skal vise hvad han byder på. Simonsen kan officielt få debut for HB Køge når de gæster Vendsyssel den 24. juli.

 

In this article