HB Køge-talent på prøve i engelsk klub

EliasFritjofSorensen

16-årige Elias Fritjof Sørensen er på prøvetræningstur i det nordengelske, hvor han er på prøve i den traditionsrige klub Newcastle United.

Imens at resten af HB Køges førsteholdstrup drager på træningstur til Tyskland, tager den 16-årige nu tidligere U/17-ligatopscorer til England hvor han træner med i Championship-klubben Newcastle United. Den engelske, traditionsrige klub har været i Køge for at kigge nærmere på Fritjof Sørensen og den engelske klub har herefter valgt at tage det næste skridt.

Og der er god grund til opmærksomheden, for som nævnt blev den 16-årige målmager topscorer i sidste sæson i U/17 Ligaen og er også den yngste debutant på HB Køges førstehold, da han i foråret fik debut i 1. Division.

Elias Fritjof Sørensen skal træne med i Newcastle United i i alt ti dage.

In this article