Jens Odgaard vil have mere

Med sit indhop mod OB blev 17-årige Jens Odgaard den yngste spiller nogensinde til at repræsentere De Kongeblå i Superliga-sammenhæng

Blot 17 år og 115 dage gammel blev Jens Odgaard i søndagens kamp mod OB den yngste Lyngby-spiller nogensinde til at få debut i Superligaen. Dermed overgår den unge angriber navne som Dennis Rommedahl, Christian Nørgaard, Uffe Bech og Yussuf Poulsen, der også alle fik debut som 17-årige, og det er Odgaard naturligvis glad for:

”Jeg er meget stolt af at være den yngste Lyngby-spiller til at få debut i Superligaen. De andre, der har fået Superliga-debut for Lyngby som 17-årige, er jo nogle dygtige fodboldspillere og store navne, som jeg ser op til og har set på tv, og jeg håber selvfølgelig, at jeg kan fortsætte min udvikling og en dag selv nå dertil – eller endnu længere.”

I sæsonpremieren mod FCK sad Jens Odgaard på bænken hele kampen, og mod slutningen af søndagens opgør lignede det heller ikke, at han skulle få sin Superliga-debut. Frederik Gytkjær var gjort klar til at erstatte Mikkel Rygaard, men en skade til angriberen Jeppe Kjær betød, at trænerteamet ændrede disposition – og det havde de ingen problemer ved, fortæller Lyngby-cheftræner, David Nielsen:

”Jens gjorde det rigtig fint i sin begrænsede tid på banen under nogle svære vilkår, men det var vi heller ikke i tvivl om, at han ville. Det var endnu et vigtigt skridt i hans udvikling, og nu har han fået sin Superliga-debut og en endnu bedre fornemmelse af, hvad der kræves,” lyd det fra Lyngby-cheftræneren

Jens Odgaard forlængede for nyligt sin kontrakt med De Kongeblå, så den nu står til at udløbe 30. juni 2018. I samme ombæring blev angriberen rykket permanent op i klubbens førsteholdstrup.

In this article