Jeppe Rømer: Næstveds ihærdighed overbeviste mig om et skifte

Jeppe Rømer Jørgensen er meget glad for sit skifte fra Nykøbing til Næstved, men glemmer ikke sin snart gamle klub.

Jeppe Rømer Jørgensen gennemførte for nyligt sit skifte fra Nykøbing til Næstved IFs U/17-hold, efter en længere periode med samtaler, prøvetræninger og forhandlinger.

Det bekræfter den unge målmand overfor D’ BOLD, og forklarer, at skiftet kommer, som følge af Næstveds ihærdighed omkring en aftale med spilleren:

– Næstved har henvendt sig flere gange, og jeg har før været på besøg i klubben. Denne gang valgte jeg at skifte, fordi jeg tror de kan være med til at udvikle mig som målmand, forklarer Jeppe Rømer Jørgensen til D’ BOLD, og tilføjer, at han kun føler sig som en positiv tilføjelse til en allerede stærk Næstved-trup:

– Jeg føler at Næstved får en seriøs og engageret målmand, der forhåbentlig kan hjælpe med at vinde nogle point til U/17-holdet, og vil lige nu primært koncentrere mig om min udvikling, fremfor de fremtidige muligheder.

Men på trods af, at den fremtidige destination hedder Næstved, så glemmer Rømer ikke sin tid i Nykøbing, eller hvad Nykøbing har givet ham som spiller.

– Jeg har været rigtig glad for at træne i Nykøbing, og vi har haft et rigtig godt sammenhold, især på U15. Det er også været herfra, at jeg har været udtaget til DBU-samlinger, fortæller Rømer, og tilføjer, at det er igennem Nykøbing, at han har haft mulighed for en prøvetræning i Brøndby IF, i sin tid som fodboldspiller hidtil, hvilket han også er taknemmelig for.

Men det er ikke kun indad, Rømer kigger, når det gælder de fremtidige forventninger i Næstved. Han føler, at Næstved er det rigtige sted for hans udvikling – også på grund af de omgivelser, han kommer til at være en del af.

– Kollektivt forventer jeg at jeg får nogle seriøse holdkammerater, og forhåbentlig et godt sammenhold. Individuelt forventer jeg at udvikle mig endnu mere som målmand og udfordre mig selv lidt mere, afslutter han.

In this article