Kasper Hjulmand efter Viborg-opgør: Ikke det samme uden ungdomsakademiet

Kasper Hjulmand glemte ikke de unge talenter, da han roste sit hold efter storsejren mod Viborg FF.

FC Nordsjællands cheftræner, Kasper Hjulmand, var en glad mand, efter 4-0-sejren over Viborg, i sæsonens Superliga-premiere for FCNs vedkommende.

Målene blev scoret af Tobias Mikkelsen, Marcus Ingvartsen, Ramon Rodriguez og Joshua John, og på trods af de gode præstationer fra målscorerne, glemte Hjulmand ikke de unge talenter, som han havde satset stort med henover kampen. Og det bar pote, hvilket glæder træneren.

– Det er en fornøjelse at kunne se, hvordan vores unge drenge bliver bedre. Vi spiller med ni akademispillere på banen, og har samtidigt fire på bænken, og det med at kunne se os vokse indefra er fedt for klubben og vores ungdomstrænere, der gør et kanongodt stykke arbejde. Uden dem, ville vi ikke kunne spille sådan – det kan ikke lade sig gøre, forklarer en glad Hjulmand, til klubbens officielle tv-kanal, FCN TV, kort efter kampen.

Ligeledes roser han også selve ungdomsakademiet og dets system, for et arbejde, der ifølge ham, gør FCN til den klub, den er:

– Stor ros til hele vores akademi, vores ungdomstrænere og alle der er omkring, for det er usædvanligt, at man kan spille med så mange af vores egne, og spille med så stor kontrol i en Superliga-kamp, fortæller Hjulmand.

Der venter dog to store udfordringer i de to kommende kampe for nordsjællænderne, hvor de i første omgang møder lokalrivalerne, FC København, inden de, i den efterfølgende kamp, hilser på det hold, der for to sæsoner siden vandt Superligaen, FC Midtjylland.

In this article