Kolding-talent skifter til Randers

Benjamin Zjajo har lørdag formiddag bekræftet sit skifte til Randers FC. 

Kolding-angriberen, Benjamin Zjajo, skifter til Randers FC. Det fortæller spilleren selv, på sin egen Facebook-profil. Skiftet skulle ifølge spilleren selv blive en realitet som følge af to prøvetræninger, som han, af en af klubbens repræsentanter skulle være blevet inviteret til.

Efter flere år i Kolding IF, blev han – sammen med sin daværende holdkammerat, Muamer Brajanac – inviteret til en prøvetræning hos Brøndby IF. Her formåede han dog ikke at imponere Brøndby-staben så meget, at de valgte at hente ham til klubben, som det var tilfældet med Brajanac, og spilleren blev altså i Kolding.

Det vil han dog ikke være i den kommende sæson, og den 15-årige angriber, der har spillet i U/17 Ligaen for Kolding, regner ligeledes med at få en kontrakt hos Randers.

Vejle Boldklub nævntes som en af flere bejlere til spilleren, men det endelige valg faldt altså på Randers.

In this article