Kongeblå 19-årig skifter til Nykøbing FC

19-årige, Mads Kaalund skifter Superliga ud med 1. Division, da han skifter fra Lyngby til Nykøbing FC.

Den 19-årige midtbanespiller, Mads Kaalund, har fået ophævet sin kontrakt med ALKA Superliga-oprykkerne, Lyngby Boldklub, så han i jagten på spilletid kunne skifte til oprykkerne til Bet25 Ligaen, storsatsende Nykøbing FC. Det meddeler De Kongeblå fra Lyngby på klubbens hjemmeside.

I Nykøbing Falster forenes Mads Kaalund med den tidligere Lyngby-ungdomstræner, Jens Olsen, der i dag fungerer som cheftræner i netop Nykøbing FC, som senest er blevet kendt for at være klubben, hvor mesterkokken, Claus Meyer, den tidligere landsholdsspiller Claus Jensen og komikeren Mick Øgendahl har indskudt penge. Kaalunds nu tidligere træner i Lyngby, David Nielsen, fortæller desuden til klubbens hjemmeside, at skiftet skal ses som et led i at sikre, at midtbanespilleren får regelmæssig spilletid.

– Kaalund har som ung spiller i mit regime haft et hårdt år både fysisk og mentalt. Mads har nu behov for at komme ud og spille kontinuerlig førsteholdsfodbold på højt niveau, og den chance har han fået i Nykøbing FC. Kaalund er en top-professionel spiller, som lever og ånder for at blive fodboldspiller. Jeg er sikker på, at den mentale ballast, han nu har fået, vil komme ham til gode i fremtiden, fortæller Lyngby-cheftræneren, der forud for ALKA Superligaen har forstærket truppen med flere profiler, såsom offensivspilleren, Emil Larsen, hvorfor det også giver mening, at Mads Kaalund søger andetsteds hen.

Mads Kaalund, der har spillet i Lyngby siden 2012, fik i den foregående sæson blot spilletid i to førsteholdskampe for Lyngby, hvilket i begge tilfælde fandt sted i DBU Pokalen.

In this article