Kort kontrakt til 19-årige Halse i Roskilde

19-årige Nicklas Halse har siden sit brud med Brøndby IF trænet med hos 1. Divisionsklubben, FC Roskilde, og det kastede i går en kontrakt a et halvt års varighed af sig – og allerede samme dag fik Halse så debut for sin nye klub, da han var med til at slå ALKA Superliga-nedrykkerne, Hobro IK, med 3-1.

Den unge forsvarsspiller er dog ikke uvant med 1. Divisionsfodbold. Således fik han tilbage i Hvidovre-tiden allerede debut i landets næstbedste række som 16-årig, og det fik altså de blågule fra Vestegnen til at hente Halse til klubben. Her blev det dog aldrig til andet end U/19-fodbold samt et enkelt Superliga-indhop, og da Halses kontrakt så udløb denne sommer, ville Brøndby ikke forlænge.

Siden bruddet med Brøndby har det 19-årige forsvarstalent så trænet med hos det, der endte med at blive hans nye klub, FC Roskilde, hvor Halses nye træner, Anders Theil, er tilfreds med tilgangen af forsvarsspilleren.

– Vi har lavet et halvt år med Halse. Vi synes, han har gjort det godt i træningen, og så ville vi give ham et halvt år for at han kan overbevise os om, at han er værd at satse på, siger træner Anders Theil, der desuden roser ham for indsatsen mod Hobro, til bold.dk.

Den spilintelligente forsvarsspiller, der også kan gøre sig på midtbanen, spillede kampens første 78 minutter i sin debut mod Hobro.

In this article