Ny AGF U/17-træner klar til den nye sæson

AGF har ansat Morten Mølkjær som ny U/17 træner. Morten Mølkjær har ambitioner om en top 6-placering i den kommende sæson.

Allan Kierstein Jepsen har forladt AGFs U/17-hold, da han skal være tredje assistent for AGFs Superliga-mandskab ledet af Glen Riddersholm. Den nye U/17-træner er Morten Mølkjær, som er blevet hentet op fra klubbens U/15-hold.

I sidste sæson blev det til en 7. plads for århusianerne. 36 point i 26 kampe. Det ønsker Morten Mølkjær at gøre bedre:

– Forventningerne til næste sæson er helt klart en top 6-placering, fortæller Morten Mølkjær i et interview med D’BOLD.

– Jeg har fire 01’ere (spillere født i 2001 red.), mens resten af min trup har værdifuld ligaerfaring, da de spillede U/17 sidste sæson også. Så har jeg også tre landsholdsspillere, det vidner om en vis kvalitet. Der er en rimelig erfaring, forklarer Morten Mølkjær om truppens forfatning.

Eftersom Morten Mølkjær nu har taget et skridt op i sin trænerkarriere, blev han spurgt ind til hans trænerambitioner:

– Jeg tager det step by step, jeg har overhovedet ikke travlt. Jeg vil meget gerne gøre mig fortjent til at få et bedre trænerjob, så jeg skal vise en masse med dette U/17-hold, slutter Morten Mølkjær af i interviewet med D’BOLD.

In this article