Moses Opondo: Der skal arbejdes hårdt

For anden kamp i træk scorede Moses Opondo for sin nye klub, Vendsyssel FF

For blot en uges tid siden, blev det offentliggjort at AaB udlejer deres talentfulde kantspiller, Moses Opondo, til Vendsyssel FF.

Forinden havde det 18-årige AaB-talent allerede spillet sin første kamp for 1. Divisionsklubben, i en træningskamp som et led i en prøvetræning. Søndag spillede han så sin første kamp som real Vendsyssel-spiller. I en træningskamp mod Skive IK nettede han igen to gange.

– Det er en drømmestart, men jeg ved også godt, at der stadigvæk er lang vej igen. Det her er kun opstarten, men jeg har selvfølgelig forhåbninger om, at det også kan gøre sig gældende i turneringen. Der skal arbejdes hårdt, fortæller Opondo selv til nordjyske og fortsætter:

– Mit mål er selvfølgelig at arbejde mig ind på holdet, og det sker ved at træne kontinuerligt og levere. Så må jeg håbe, at jeg er god nok til, at Joakim (Mattsson, klubbens cheftræner, red.) vælger mig.

Ved årets udgang udløber kantspillerens kontrakt med AaB, og han er derfor til den tid uden klub.

In this article