Nelsson om kommende sæson: Vil slås i toppen

FC Nordsjællands Victor Nelsson tog del i U/19-holdets ligakampagne i forrige sæson, hvor man endte som to’er. Det vil man lave om på, i den kommende sæson.

Victor Nelsson, der til daglig tørner ud for FC Nordsjællands U/19-hold, ser glad frem mod den nye sæson.

I den forrige sæson, formåede man at ende som to’er i U/19 Ligaen, efter en hård kamp i toppen, men man går altså denne gang all-in med kampagnen, i håb om at kunne løfte ligatrofæet.

– Vi har forhåbentlig lært af sidste sæsons andenplads, og hvad det vil kræve af os os blive nr 1. Vi har selvfølgelig nogle ting vi skal forbedre fra sidste sæson, og hele holdet ser frem til turneringen starter, forklarer Nelsson til dbold.dk, og tilføjer, at man på trods af at have tabt point i sidste sæson, faktisk ikke havde en dårlig sæson – ej heller mod slutningen:

– Holdet voksede i løbet af sidste sæson hvor vi kun blev bedre og bedre. Vi mistede dog nogle dumme point i nogle af kampene, som i sidste ende kostede os guldmedaljerne. Vi har et spændende hold og trup, og håber og tror på vi kan gå hele vejen i år.

Nelsson har dog – sammen med resten af truppen – lagt de smidte point og fejltagelser, henover sæsonen, i glemmebogen, og man har altså, i det nordsjællandske, høje forventninger om den kommende sæson.

Nelssons forventninger ligger dog også i, at han ikke ser sig selv forlade den røde klub inden for den nærmeste fremtid, men vil tværtimod kæmpe sig op igennem klubbens talentsystem, for at nå til tops. Nøglen til dét, er gode præstationer – også ifølge spilleren selv.

– Om jeg skifter eller bliver? Det er et åbent spørgsmål. Nu skal jeg præstere godt på U/19 – både til træning og i kampene – og vise mig godt frem til de Superliga-træninger og reserveholdskampe der nu engang ligger for mig. Det er dét, jeg fokuserer mest på, afslutter Nelsson.

In this article