Nørrestrand efter U16-landsholdsudtagelse: Kulminationen på mange års hårdt arbejde

Brøndbys Frederik Nørrestrand er i ekstase over den seneste landsholdsudtagelse.

For nyligt blev listen over de spillere, der skal indgå i det nye U/16-landshold offentliggjort, og blandt navnene var Brøndby IFs Frederik Nørrestrand.

Nørrestrand er af årgang 2001, og tørner til daglig ud for Brøndby IFs U/15-hold. På trods af sin alder, har han allerede gjort sig så bemærket, at han flere gange har fået spilletid på U/17-holdet, hvor han har fået debut i ligaregi.

Det er naturligvis også noget, der glæder den unge højreback:

– Jeg er meget meget stolt af landsholdsudtagelsen. Jeg har siden jeg var helt lille drømt om at spille på landsholdet, så udtagelsen var kulminationen på mange års hårdt arbejde. Det er ikke noget, der er kommet af sig selv. Det er kommet efter mange års hård træning og fokus, forklarer Nørrestrand til dbold.dk, og tilføjer, at han ikke føler, at målet er nået:

– Lige nu nyder jeg bare, at jeg er kommet med på landsholdet og ser frem til samlingen og de kampe, der måtte komme. Jeg prøver også at huske mig selv på, at det her kun er begyndelsen og at jeg skal fortsætte det hårde arbejde både til kamp og træning, så jeg kan forblive landsholdsspiller hele vejen.

Nørrestrand har ligeledes været med til DBUs seneste landsholdssamling i Vildbjerg, hvor han altså har gjort sig så godt bemærket, at han er en del af det nye U/16-landshold, der uden tvivl bliver spændende at følge.

In this article