Ny træner til målmandstalenterne i AC Horsens

Efter en hård tid er AC Horsens på vej tilbage, og talentudviklingen er i højsædet i Østjylland. Nu har klubben i Henrik Secher en ny, dygtig målmandstræner på plads til De Gules yngste keepere.

AC Horsens mistede fornyligt målmandstræner Nikolai Pold, som valgte at skifte til FC Midtjylland. Det har skabt en mindre målmandstrænerrokade i AC Horsens, hvilket har givet plads til Henrik Secher, som i fremtiden bliver ansvarlig for horsensianernes ungdomshold. Henrik Secher bliver en gevinst for talentarbejdet, spår talentchef, Keld Erik Sørensen til achorsens.dk:

-Henrik Secher er en super gut med den næsthøjeste målmandstræneruddannelse, og han vil komme til at gøre en forskel på ungdomssiden. Han kender klubben rigtig godt i forhold til den måde, vi gør tingene på, og han har en grundig tilgang til tingene. Jeg ser frem til at følge hans arbejde og udvikling.

Hovedpersonen er selv ivrig efter at komme i gang, og beskriver målmandstrænertjansen som en passion:

-Jeg har været på flere målmandstrænerkurser, og det er min passion at træne målmænd, så jeg glæder mig meget til opgaven. AC Horsens har været igennem en svær periode, men er nu på vej op igen, og klubben har brug, at vi alle står sammen og støtter op om tingene. Det vil jeg gerne være med til, og vi ved, hvad vi hver især står for, og vi sætter pris på de samme værdier, lyder det fra Henrik Secher.

At udvikle store målmandstalenter er ikke fjernt for AC Horses. Frederik Rønnow, som nu spiller i Brøndby, og Andreas Raahauge, FC Midtjylland, har begge været igennem AC Horsens målmandsskole.

De Gules bedste ungdomshold spiller i U/17- og U/19-divisionen.

In this article