OB tester Næsbys 18-årige kantspiller

Man skal ikke kende meget til dansk fodbold for at vide, at Odense Boldklub udgør magtfaktoren på Fyn, og nu er Øens Hold også ude efter Næsby Boldklubs 18-årige kantspiller, Alexander Bah, som trænede med hos OB’s ALKA Superliga-trup fredag. D’ BOLD har talt med den unge offensivspiller, der i foråret var en fast del af Næsbys 2. Divisionsmandskab.

Det lynhurtige stortalent, der også har prøvetrænet hos HB Køge, får atter muligheden for at vise sig frem for OB-trænerne, når han mandag skal i kamp for OB’s reservehold. Bah har i foråret imponeret på Næsbys kanter i 2. Divisionskampene, og det kan altså være disse præstationer, der har fået OB til at teste offensivspilleren.

– Jeg havde den første træning i dag (fredag, red.), og så har jeg en kamp med deres reservehold på mandag. Træningen forløb sådan, at vi havde noget taktisk i forhold til deres kamp mod Lyngby og derefter ellers bare noget pasningsspil og spil på to mål, fortæller Alexander Bah til D’ BOLD om den store oplevelse, som han havde set frem til lige fra det øjeblik, hvor det kom i stand.

– Jeg glædede mig helt vildt, også til det at snuse til det højeste plan her i Danmark, og så er det jo en kæmpe udfordring, og det tror jeg, at man udvikling sig meget ved som fodboldspiller, så det er klart, at det var en stor oplevelse, siger kantspilleren, der ikke umiddelbart ved, om han er parat til at kæmpe med om spilletid på et Superliga-hold. Bah ved godt, at spilletid i vigtigst.

– Det er nemlig det, der er vigtigt. Det vigtigste for mig lige nu er jo, at jeg udvikler mig mest muligt, og om jeg gør det i 2. Division, 1. Division eller i Superligaen, ved jeg ikke. Der må vi også se på de muligheder, der er. Jeg fokuserer mest på at udvikle mig som fodboldspiller. Superliga? Det ved jeg ikke, om jeg er klar til endnu, men det må Kent og de andre fra OB jo vurdere.

Næsby Boldklub udgør desuden samarbejdsklub med Brøndby IF i Masterclass-konceptet, men det ligner altså, at det er en anden ALKA Superliga-klub, der fører an i jagten på kantspilleren.

In this article