OBs U/19-tropper delte med engelsk klub

OB holdt helt til slutningen, men måtte se sig slået ud af et Brentford-mandskab, efter en heroisk indsats af danskerne.

I øjeblikket, er OBs U/19-spillere på træningslejr i Vildbjerg, som en opvarmning til den kommende sæson.

Her er planen, at de møder hold fra forskellige steder fra, og i dag mødte de altså engelske Brentford FCs U/20-tropper. Kampen var uden tvivl fyldt med følelser for både OB-spillerne og en af Brentford-spillerne, Lukas Talbro, der nu mødte sin tidligere klub, som han for nyligt skiftede fra.

Kampen foregik med høj tempo og intensitet, og begge holds spilletaktik indebar små hurtige pasninger á la det velkendte tiki-taka-spillesystem. På trods af Brentfords overlegne fysik, var det OB, der først bragte sig i front. Her scorede Oliver Lønfeldt åbningsmålet i kampen, ved at afslutte et angreb, der på flot vis blev oparbejdet gennem højrebacken Jacob Jeppesen. En stor chance faldt til samme målscorer kort efter, men her formåede han ikke at udplacerede Brentford-målmanden.

OB forsvarede også godt, taget Brentfords fysik i betragtning, men måtte til sidst give efter, idet Brentford scorede midt i anden halvleg til udligningen. Kampens 1-1-resultat holdt helt ind til slutfløjt og forlænget spilletid, og man måtte altså ud i en straffesparkskonkurrence, for at afgøre kampens udfald.

Her trak Brentford sig sejrrigt ud med en smal 7-6-sejr på straffesparkskonkurrencen, til sorg for OB-spillerne og træneren, der dog var optimistisk.

– Vi er meget tilfredse med vores indsats i den første kamp her i opstarten. Vi møder en meget stærk modstander, der pressede vores spillere max i hele kampen. Så en super læring for vores nye hold, at kunne stå imod kampen igennem, forklarer holdets cheftræner, Kim Engstrøm efter kampen, til klubbens officielle hjemmeside, ob.dk, efter kampen.

Den næste træningskamp for de unge spillere er på mandag, når de møder AGF klokken 11.

In this article