Officielt: Rezan Corlu er tilbage

Rezan Corlu er tilbage på træningsbanen, efter en korsbåndsskade, der har holdt ham ude i ti måneder.

Brøndby-angriberen, Rezan Corlu er, efter ti måneders skade, tilbage på banen.

Det bekræfter spillerens klub, Brøndby IF, på sin officielle hjemmeside.

Korsbåndsskaden, han pådrog sig for ti måneder siden, har taget hårdt på spilleren – både mentalt og psykisk, men spillerens restitution er gået helt efter planen, ifølge Corlu selv.

– Jeg startede lidt blødere end de andre, men har nu trænet fuldt med i 10 dage, hvilket er helt efter planen. Det er heldigvis det punkt, jeg er nået til nu, og hvis jeg kan få spilletid på søndag, vil jeg tage imod det med kyshånd. Jeg glæder mig så meget til at komme tilbage i kamptøjet, forklarer Corlu til Brøndbys officielle hjemmeside, brondby.com, med henvísning til Brøndbys træningskamp mod Næstved søndag, hvor han har fået det grønne lys af trænerstaben.

Efter den lange, hårde skade, kan spilleren altså nu se frem til flere kampe og træninger i Brøndby-regi – denne gang under en ny cheftræner i Alexander Zorniger:

– Det har også været god timing i forhold til den nye cheftræner. Jeg er ikke så langt bagud i forhold til de andre – det ville have været ærgerligt at komme tilbage senere på sæsonen, forklarer Corlu, og tilføjer:

– Min form er egentlig god, men efter så mange måneder uden bold, skal jeg knokle for at blive helt skarp igen – og det gør jeg.

Corlus kontrakt med Brøndby udløber i 2017.

In this article