Raahauge efter talentoprykning: Det giver ny energi til træning

Andreas Raahauge er glad og stolt over at have skrevet kontrakt med FC Midtjyllands førstehold og afslører samtidig, at han er en del af det kommende U/20-projekt.

Ved afrundingen af sidste sæson blev det offentliggjort, at FC Midtjylland rykkede hele ni talenter op fra U/19-holdet, som skulle være en del af et kommende U/20-projekt og af førsteholdstruppen.

En af dem er målmand Andreas Raahauge. Raahauge har tidligere, under skadesfraværet af Johan Dahlin, været udtaget som andenmålmand til flere af FCMs kampe, blandt andet i Europa League i sidste sæson. Nu har han skrevet under på en ny kontrakt med klubben, der gør ham en del af det kommende U/20-projekt.

– Det var super fedt at få at vide (at klubben ville tilbyde ham en kontrakt, red.), og det betyder at man har trænet og spillet godt. Det var en god fornemmelse jeg havde, da jeg skrev under på kontrakten, fordi det er noget, jeg har arbejder meget for, forklarer Raahauge til D’ BOLD.

Som nævnt før, er der otte ud over Raahauge, som også har fået tilbudt kontrakter. Og Raahauge er særligt begejstret over, at så mange af hans tidligere holdkammerater, får lov til at blive i klubben.

– Det er fedt at se så mange spillere rykke op på førsteholdet, og det giver også en ny energi til træning med os nye unge, siger målmanden.

19-årige Raahauge har fået en plads i det nye U/20-projekt. Det giver ham en større mulighed for spilletid, da det er de to mastodonter på keeperpositionen, Mikkel Andersen og Johan Dahlin, der kæmper om pladsen på førsteholdet. Reserveholdskampe er måske det tætteste han kommer på at spille med spillere på Superligaholdet, men det er helt fint for ham.

– Jeg skal bare lære så meget, som jeg kan fra dem og deres erfaringer. Og så skal jeg også træne godt, og vise hvad jeg kan i trænings- eller reserveholdskampene, når de muligheder opstår, forklarer han.

Raahauge bekræfter at være en del af det kommende U/20-projekt, men kan ikke kommentere yderligere på, hvad det indebærer.

In this article