En række af AGF’s ungdomsspillere kom i kamp mod Galatasaray

AGF’s talentchef, Anders Madsen, var glad for at se, at en række unge spillere blev bragt i spil mod den tyrkiske storklub Galatasaray tirsdag aften.

Da dommeren fløjtede anden halvleg af opvisningskampen mellem AGF – Galatasaray i gang, havde gennemsnitsalderen på AGF’s hold fået et gevaldigt nøk nedad. Cheftræner Glen Riddersholm sendte spillere som Nimo Gribenco, Jacob Torp, Benjamin Hvidt og Emil Christensen på banen.

At spille over for verdensstjerner som Wesley Sneijder og Hamit Altintop gav de unge AGF’ere værdifuld erfaring , og betydningen af denne oplevelse – trods det blot var en opvisningskamp – skal man ifølge klubbens talentchef Anders Madsen ikke underkende.

– Jeg var en meget glad mand efter kampen mod Galatasaray, fordi vi ender med at have syv spillere fra vores ungdomsafdeling, som får spilletid på førsteholdet. Det betyder rigtig meget for os, at der er en åben kanal til, at drengene kan vise sig frem og får chancen for vise, at de kan være med på dette niveau, siger Anders Madsen, der også var meget tilfreds med spillernes tilgang til opgaven.

Talentchefen fremhævede Nimo Gribenco og Jacob Torp som gode eksempler på, hvad en god træningsindsats kan føre til.

– Nimo og Jacob, som startede på bænken og kom ind i anden halvleg, har i opstarten gjort sig fortjent til at være en del af førsteholdstræningen. De har trænet sig til det og også gjort sig fortjent til at blive bragt i spil mod Galatasaray. Og det er jo kun glædeligt, at de kom godt fra det og fik mulighed for at vise, hvad de kan foran vores hjemmepublikum, siger Anders Madsen.

De unge spillere deltog også onsdagens trænings session med Superliga-truppen – og her havde de fået følgeskab af U19-spillerne Kasper Lunding, Mads Mikkelsen, Asger Hausted og Christian Bech.

In this article