Ung Brøndby’er: Hårdt, men fedt

Den unge midtstopper Mads Juel Andersen er henover sommeren blevet rykket op i Brøndbys Superliga-trup, hvilket har været fysisk hårdt for den 18-årige spiller.

Om lidt under to uger tager Danmarks bedste klubber hul på den nye Superliga-sæson. Frem mod sæsonstart har klubberne travlt med at opruste truppen til den nye sæson – både ved indkøb af spillere – men også ved brug af egne talenter.

En af de talenter, der er blevet rykket i A-truppen hos sin klub, er forsvarsspilleren Mads Juel Andersen. Her har han nydt opstarten til den kommende sæson – selvom den også har været hård.

– De første par uger er gået godt. De har været rigtig hårde, og jeg er også blevet skånet lidt, så min krop ikke knækkede. Det er klart det hårdeste, jeg nogensinde har prøvet. Men det er fedt, siger han til klubbens egen hjemmeside og fortsætter:

– Truppen har taget godt i mod mig. I starten skal man selvfølgelig lige finde sin plads, men en klog mand lærte mig, at med ydmyghed udenfor banen og fuld gas inde på banen, kommer man langt, siger Mads Juel og hentyder smilende til Brøndbys sportsdirektør Troels Bech.

For nylig fik den 18-årige midterforsvarer fuld spilletid i træningskampen mod Bet25 Liga-klubben Næstved, og selvom det blev til et nederlag til de blågule, var han stadig tilfreds med egen indsats.

– Jeg synes, jeg gør det fint. Det var min første seniorkamp med fuld knald på, men jeg synes, jeg spiller meget godt, siger han og fortsætter:

– Jeg vil selvfølgelig gerne spille og jeg vil gøre alt for at komme til. Jeg skal kæmpe for min sag. Jeg er nok bagest i hierarkiet lige nu, men det skal jeg nok få lavet om på, siger han.

Mads Juel Andersen har igen mulighed for spilletid, når Brøndby på torsdag møder islandske Valur til returopgør i Europa League-kvalen. Brøndby fører efter første opgør med 4-1.

 

 

In this article