Vejle ansætter ny U/19-cheftræner

Vejles U/19-holds nye træner, Claus Troelsen, har fortid i både Middelfart og AC Horsens, og blev præsenteret i den indeværende weekend.

40-årige Claus Troelsen, der har blandt andet har fortid i Middelfarts 2. Divisionshold og AC Horsens, har fundet sig et nyt job, efter han fik den grå seddel fra Middelfart tidligere på sæsonen.

Det nye job er som U/19-træner for Vejle Boldklub, bekræfter Vejle på klubbens officielle hjemmeside, vejle-boldklub.dk, søndag formiddag.

Efter at have været ledig i nogle måneder, er jobbet som U/19-træner naturligvis noget, der glæder den nye Vejle-træner, efter han havde ansvaret for seniorspillerne i Middelfart i 2016s første halvår.

– Jeg blev kontaktet af VB og Steen Thychosen i forbindelse med det ledige job som U/19-Ligatræner. Det havde jeg ikke mange betænkeligheder ved at sige ja til. Steen Thychosen præsenterede klubben og det projekt der netop er igangsat, og efter at have mærket efter, blev vi hurtigt enige om en aftale, forklarer Troelsen til Vejles hjemmeside, og lægger heller ej skjul på sin glæde over de udfordringer, der står ham i vente:

– Det er en ubeskrivelig glæde at se unge spillere træde ind på et seniorhold, og jeg brænder for at gøre spillere klar til den opgave. Jeg ser skiftet fra Middelfart og 2. division til VB og U/19-Ligaen som et skridt frem, fortæller træneren endvidere.

Thychosen overtager trænersædet, efter Kim Engstrøm i april måned annoncerede et stop i klubben, så snart sæsonen var færdigspillet, og hans erstatning er altså nu fundet.

In this article