Vejle rykker talent i A-truppen

Vejle Boldklub har forfremmet deres 18-årige forsvarstalent https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun til A-truppen til den kommende sæson.

I Vejle er de glade for at satse på egne talenter. Så glade, at de nu har forfremmet endnu en ung spiller til A-truppen, der næste sæson spiller i den næstbedste række, Bet25 Ligaen.

Det drejer sig om den kun 18-årige midtstopper https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun, der er blevet udstyret med en kontrakt frem til 30. juni 2017. Sportschef Steen Thychosen er meget tilfreds med muligheden for at rykke egne talenter i A-truppen.

– Vi er glade for, at vi igen kan gøre plads til en af vores egne talentfulde spillere i A-truppen. https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun har fået en kontrakt for de næste 12 måneder og der skal han bevise sig. Der bliver konkurrence om spilletiden i Bet25 Ligaen og da https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun er 1997’er, vil han også kunne spillet på U/19-holdet i den kommende sæson, siger Steen Thychosen til klubbens egen hjemmeside og beskriver spilleren:

– Han er en fighter der tager et stort ledermæssigt ansvar. Verbalt er han meget stærk, men det der skinner klarest igennem, er hans ærgerrighed. Han stiller store krav til alle omkring sig og han vil vinde hver gang. Som type, er han en der flytter noget, siger han.

Hovedpersonen selv er naturligvis stolt over chancen for at vise sig på højt niveau. Men han er ikke bare tilfreds med at være med – han skal vise, han er den bedste.

– At jeg rykkes fra U/19 Ligaholdet op i A-truppen betragter jeg som et stort skulderklap. Det er ikke en selvfølge, at man efter endt ungdomstid går ind i en seniortrup i Bet25 Ligaen, men det er en stor chance for mig til at vise, hvad jeg er værd. Mit mål er at spille mig ind på holdet og vise, at jeg er den bedste. Jeg vil træne hårdt for at være med til at opnå målene for det nye Vejle Boldklub, siger Bruun til klubbens hjemmeside.

Bruun kom til Vejle fra Kolding IF i 2012, hvor han forinden havde fået sin fodboldopdragelse i Nr. Bjært/Strandhuse IF.

In this article