Vejle U/19 med sejr i første træningskamp

Tre lynmål sendte Vejle Boldklubs U/19-hold mod sejren i Skanderborg i hvad, der var sæsonens første træningskamp.

Vejles bedste U/19-hold mod FC Skanderborgs Danmarksseriehold. Det var match-uppet i en træningskamp, der blev spillet søndag.

Vejle stillede bl.a. op med målmanden Jakob “Yankie” Henriksen, der for nylig har skrevet en halvårig fuldtidskontrakt med klubben, mens også Arbnor Mucolli og Sebastian Bruhn var med i nogle af de andre kæder.

De unge vejlensere kom bogstavelig talt blæsende ud af startblokkene. Efter ni minutter stod det 3-0 til gæsterne. Lucas From scorede allerede i det andet spilleminut, mens Sebastian Bruhn og Mathias Eriksen fulgte op med scoringer kort efter.

Alle tre Vejle-mål var et resultat af et ihærdigt presspil og efterfølgende mål på hurtige omstillinger. Trods at FC Skanderborg fik reduceret stillingen to gange, så løb Vejle med sejren, 3-2 i sæsonens første testkamp, som også var U/19-træner Claus Troelsens debut.

In this article