Vildbjerg Cup 2016 – Opsummering- Sjællændere triumferede i U/17-rækken

Europas fjerdestørste fodboldturnering, Vildbjerg Cup, løber af stablen fra torsdag til søndag, hvor over 1600 fodboldkampe afvikles. Her var D’BOLD tilstede og rapporterede dagligt. Kastrup narrede storklubberne, tog guldet og efterlod de øvrige 39 mandskaber i U/17-rækken misundelige.

Med 40 hold fordelt i 10 puljer var mangfoldigheden stor i U/17-rækken ved årets Vildbjerg Cup. De bedste spillere i U/17-regi tilhører på dette stadie allerede landets største og mest elitære fodboldklubber, men dermed ikke sagt, at der ikke blev spillet god og underholdene fodbold på Vildbjergs baner, for det gjorde der!

Umiddelbart var AaB og Randers Freja qua klubbernes status som U/17-ligahold blandt forhåndsfavoritterne, men hverken aalborgenserne eller randrusianerne havde mere end et par ligaspillere med i Vildbjerg og var ikke blandt semifinalisterne.

Det var til gengæld Svogerslev, som tidligere har været en del af FC Roskildes eliteafdeling, B73 Slagelse, Kastrup Boldklub og S.f.B., som er repræsenteret i den landsdækkende U/17 Division og derfor var blandt favoritterne til at snuppe guldet.

S.f.B, som hører hjemme i Svendborg, kvalificerede sig til finalen, da de besejrede Svogerslev med 2-0. I finalen skulle de sydfynske U/17-drenge mod Kastrup Boldklub, som havde udraderet B73 Slagelse med hele 4-0 i semifinalen.

På trods af at være U/17 Divisionshold lykkedes det ikke S.f.B. at vinde guldet ved Vildbjerg Cup. Kastrup Boldklub var svendborgenserne for stærke og vandt finalen med 1-0, og ikke mange timer senere blev de sjællandske gulddrenge hyldet og hædret med et sæt flotte guldmedaljer ved Vildbjergs bane 1.

In this article