Vildbjerg Cup – Randers Freja U/17-træner: Som minimum i kvartfinalen

Europas fjerdestørste fodboldturnering, Vildbjerg Cup, løber af stablen fra torsdag til søndag, hvor over 1600 fodboldkampe afvikles. Her er D’BOLD tilstede og rapportere dagligt

Randers Freja og Svogerslev BK åbnede Vildbjerg Cup torsdag klokken 15.30, hvor Randers Freja slog FC Roskildes samarbejdsklub med 1-0.

Det var dog ikke en prangende start for hestene, hvilket træner Carsten Madsen også bed mærke i:

– Vi bliver overrasket over hvor fysisk stærke de er. Normalt er vi jo rimelig overlegne på bolden, når vi spiller i Jylland. Men dem her, de var stærke og det er vi bestemt ikke vant til. Derfor tog det lidt tid inden vi begyndte at spille os ud af det. Men det blev væsentlig bedre efter pausen, fortæller Randers Frejas U/17-træner til D’BOLD

Og det blev da også bedre efter pausen. Der var således ikke engang gået et minut hestene fra Kronjylland fik scoret kampens enlige mål:

– Ved målet bliver der spillet en fin bold på kanten, og så er der en der får taget de rigtige løb, og vendt forsvaret på vrangen. Så det var fint. Desværre skulle vi have gjort det to-tre gange mere,

– Men det er en lidt tricky situation, som vi er i, da holdet er sammensat af nogle der lige er kommet hjem fra efterskole, nogle der er vant til at spille U/16-elitefodbold og nogle der er vant til at spille med mig. Så derfor skal vi lige vende os til at blive et samlet hold.

Det ændre ikke på en klar målsætning for turneringen, som med sejr i første kamp ikke virker usandsynlig:

– Ved turneringen her ved vi, at der er seks-syv gode hold, så dem skal vi spille i mod. Det kræver dog også, at vi som minimum kommer i kvartfinalen, hvilket er vores mål, og så må vi tage den derfra, slutter Carsten Madsen af.

In this article