17-årige Jeppe Okkels fik Superliga-debut for Silkeborg

17-årige Jeppe Okkels – der i dag blev udtaget til U/18-landsholdsamlingen –  fik Superliga-debut for Silkeborg, da han blev sendt på banen i fredagens 4-0 nederlag til Lyngby. Ikke ligefrem en drømmedebut for den unge Okkels, som dog alligevel glædet sig over debutten.

Med 20 minutter igen af kampen mod Lyngby sendte Silkeborgs cheftræner, Peter Sørensen, Jeppe Okkels ind til sin Superliga debut i en alder af blot 17 år. Den unge kantspiller havde gerne set et andet resultat, men glæder sig over debuten, fortæller han til Bold.dk: 

– Det var selvfølgelig superfedt at få debut i landets bedste række, men det er klart, at når vi var bagud 3-0 (da jeg kom på banen, red.) var det ikke lige den debut, jeg havde håbet på. Man vil gerne have en sejr i sådan en kamp, men jeg prøvede at komme ind og gøre, hvad jeg fik besked på og fik også lavet en udfordring, så det var fint, siger han til klubbens hjemmeside.

Jeppe Okkels har spillet 14 U17-landskampe og det har kastet fire scoringer af sig. Han debuterede for Silkeborg i 1. division i sidste sæson, hvor han optrådte en enkelt gang.

In this article