Rezan Corlu og Jacob Pryts Larsen i truppen mod Panathinaikos

Torsdag aften skal Brøndby IF forsøge at kvalificere sig til gruppespillet i Europa League ved at vende et 3-0-nederlag til sejr. Det skal to 18-årige hjælpe med til.

I sidste uge led Brøndby IF et hårdt nederlag, da man i Grækenland tabte første ud af to kampe i sidste skridt på vejen til gruppespil i Europa League. De gulblusede blev slået med 3-0, og fik samtidig udvist både målmand Frederik Rønnow og forsvarsspiller Svenn Crone. Det skal man forsøge at vende torsdag aften til en sejr på Brøndby Station.

Der er lagt op til det helt store brag på Vestegnen, og til at løse den noget vanskelige opgave har cheftræner Alexander Zorniger udtaget de to ungdomsspillere Rezan Corlu og Jacob Pryts Larsen.

Det forventes at Mads Toppel starter i målet, hvorfor Jacob Pryts Larsen formentlig endnu har sin Europa League- og førsteholds-debut til gode efter kampen torsdag aften. Rezan Corlu derimod kan måske komme i spil, hvis ikke offensiven virker lige så velsmurt som i weekendens Superliga-kamp, hvor AGF blev slået med 0-7. Corlu fik tidligere på sæsonen sin førsteholdsdebut i Europa League, da han med 17 minutter igen kom ind mod skotske Hibernians – på Brøndby Station.

Brøndbys trup til kampen:
16. Mads Toppel (GK)
40. Jacob Pryts Larsen (GK)
2. Jesper Juelsgård
4. Benedikt Röcker
5. Martin Albrechtsen
6. Hjörtur Hermannsson
8. Rodolph Austin
9. Teemu Pukki
10. Hany Mukhtar
12. Frederik Holst
13. Johan Larsson
15. Marcos Ureña
17. Rezan Corlu
18. Lebogang Phiri
19. Christian Nørgaard
20. Kamil Wilczek
21. Andrew Hjulsager
25. Christian “Greko” Jakobsen

Returopgøret sparkes i gang på Brøndby Station klokken 19.00.

In this article