19-årig Superliga-debutant tørstig efter flere minutter

Embed from Getty Images

Viktor Tranberg fik sin debut for FC Nordsjælland i Alka Superliga-kampen mod AaB søndag. Oplevelsen har givet blod på tanden for den 19-årige midterforsvarer.

Både Pascal Gregor og Andreas Maxsø er med Danmark til OL i Brasilien. Derfor måtte FC Nordsjælland-træner, Kasper Hjulmand, sammensætte et alternativt midterforsvar, da nordsjællænderne søndag spillede Superliga-kamp mod AaB.

19-årige Viktor Tranberg fik sin FCN-debut på Right To Dream Park i Farum, hvor hans medstopper i AaB-kampen i øvrigt var en anden 19-årig, Andreas Skovgaard. De to har tidligere dannet stopperduo på FCN’s U/19-hold.

– Jeg har været med i en del reserveholdskampe og træningskampe, men det var helt anderledes fedt at gå på banen til en Superligakamp. Det er jo det, man træner for hele tiden. Det er dejligt at prøve kræfter med det højeste niveau, selv om kampens resultat overskygger oplevelsen lidt, siger Viktor Tranberg til klubbens hjemmeside.

Resultatet som overskyggede oplevelsen var AaB’s 2-1-sejr, som blev skabt på grundlag af to nærmest identiske dødboldsmål i anden halvleg. Derudover måtte den unge FCN’er lade sig udskifte efter 62 minutter med en voldsom krampe. Viktor Tranberg har dog mod på meget mere spilletid i Alka Superligaen.

–  Det var et ærgerligt resultat, når vi var så tæt på point. Jeg synes, vi var godt organiseret og arbejdede hårdt for det. Jeg håber selvfølgelig også, jeg fik vist mig frem på en måde, så jeg kan få chancen igen. Jeg vil rigtig gerne have flere minutter i Superligaen og glæder mig til at fortsætte arbejdet på træningsbanen.

Næste Alka Superliga-kamp, hvor Viktor Tranberg har mulighed for spilletid er på søndag, hvor FC Nordsjælland skal møde OB i Odense.

In this article