20-årige Ingvartsen efter FCN-sejr: Totalt dejligt

Den eneste scoring i fredagens lokalopgør mellem ALKA Superliga-holdene, Lyngby og FC Nordsjælland, blev headet ind af 20-årige Marcus Ingvartsen.

ALKA Superligaens yngste mandskab, FC Nordsjælland, åbnede sæsonen med clean sheet og tre point i Viborg. Først seks runder senere lykkedes det Tigrene at sejre igen, da rivalerne fra Lyngby fredag blev slået med 1-0 i Kampen om Nordsjælland. Sejrsmålet stod FCN-frontløber Marcus Ingvartsen for, og den 20-årige angriber var godt tilfreds med at komme tilbage på sejrssporet.

– Det var en pissedårlig kamp i det hele taget. Vi er heldige at komme herfra med tre point, men vi er også totalt glade over det, og det er megaskønt endelig at komme ned i omklædningsrummet med tre point, så vi er super glade, sagde måltyven til fcn.dk umiddelbart efter kampen, der foruden Ingvartsens scoring blev afgjort via fornemt målmandsspil i FCN-målet af Alex Runarsson.

Skarpretterens matchvinderscoring var det 10. mål i karrieren, og angriberen fortæller, at det sammen med sejren blev fejret med stil i omklædningsrummet efter kampen.

– Det var med den sædvanlige sejrssang og så med en ny Otto-sang (assistenttræner Otto Addo, red.). Jeg ved ikke lige, hvad det var for noget, men vi sang med, og så gav vi den fuld hammer, forklarede han om fejringen, som kan ses her.

Angriberen fortæller ligeledes, hvor vigtigt det var endelig at de tre point, selvom spillet ikke flød, som det har gjort i kampe, hvor nordsjællænderne har manglet det sidste.

– Det er supervigtigt, at vi får tre point. Havde vi ikke vundet i dag, havde vi haft fire point efter syv kampe, og det havde ikke set specielt godt ud. Nu har vi syv, og det får os godt derop af (i tabellen, red.), og vi ligger også nogenlunde til, og vi kan gå på landskampspause med en supergod følelse i kroppen. Selvom det ikke var det pæneste, er det totalt dejligt, at vi holder sådan en her gennem 90 minutter.

Fredagens mål, der faldt efter et velsparket hjørnespark af Stanislav Lobotka, var sæsonens tredje for Marcus Ingvartsen.

In this article