AaB og Randers delte i sæsonpræmiere

Sidste sæsons nummer sjok var lørdag på besøg hos sidste sæsons bronzevindere, hvor de kunne rejse hjem med et enkelt point.

AaB – Randers Freja 1-1
1-0 Bardhec Bytyqi (25)
1-1 Marcus Mølvadgaard (42)

Hvis man kigger på hvordan det gik i sidste sæson fra Randers Freja, fik de en flot start på sæsonen mod AaB lørdag eftermiddag. De endte nemlig på sidstepladsen i ligaen, mens AaB fik hængt bronzemedaljer om halsen. De kunne nemlig tage et flot point med hjem fra AaB.

Begge hold spillede i første halvleg flot fodbold. Randers formåede at lukke flot ned for AaB, selvom de efter 25 minutters spil dog kom foran med 1-0 på mål af Bardhec Bytyqi, der kom fri foran mål og satte bolden i nettet.

Føringen holdt dog knap 20 minutter, inden Marcus Mølvadgaard kunne heade en udligning i mål for Randers efter indlæg af https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Lykke.

Efter pausen stor der AaB på det meste af spillet. Randers måtte leve af kontra, og her var første halvleg målscorer, Mølvadgaard, også tæt på at kunne afgøre kampen til Randers’ fordel. Det var dog AaB, som havde kampens største chance i anden halvleg, da Wessam Abou Ali kort før tid ramte stolpen. Men bolden hoppede ud i frit spil og blev clearet.

Det blev altså ikke til flere mål i kampen, der altså endte 1-1.

In this article