AaB-træner imponeret over unge spillere

Flere unge spillere har allerede fået debut for AaB i Superligaen, og cheftræner Lars Søndergaard er forbløffet over, hvor godt de har præsteret.

Før sæsonen annoncerede AaB, at hele seks ungdomsspillere var blevet rykket permanent op på førsteholdet. Efter de første syv runder af denne sæsons Alka Superligaen står det klart, at hele fem af de seks spillere har fået debut i den bedste danske række.

AaB-træner Lars Søndergaard indrømmer blankt, at det ikke var planen, at så mange ville have fået debut allerede nu.

– Jeg havde nok ikke regnet med det. Men vi vidste jo godt i klubben, at det var en god årgang. De har jo gjort det godt på U/19 og også på reserveholdene, når de har spillet der, siger AaB-træneren til nordjyske.dk og fortsætter:

– Det er en gruppe bestående af nogle mentalt stærke spillere med en god vilje, og det har måske gjort, at det er gået endnu hurtigere, end man kunne forvente, siger Lars Søndergaard.

Sebastian Grønning (19), Magnus Christensen (19), Joakim Mæhle (19) og Rasmus Thellufsen (19) har alle fået debut denne sæson, mens Morten Rokkedal (18) fik debut i sidste kamp af den forgangende sæson. Bardhec Bytyqi (19) er eneste oprykkede spiller, der endnu har sin debut til gode.

In this article