AaB-træner tilfreds med unge spillere

Det var første gang at 18-årige Magnus Christensen startede inde for AaB, og han nåede at bidrage med tilpas meget, inden Lars Søndergaard skiftede ham ud.

65 minutter fik unge Magnus Christensen i kampen mellem AaB og FC Nordsjælland i den netop afsluttede fjerde runde i Superligaen. Efter indhop i kampene mod Randers og OB, synes AaBs cheftræner, Lars Søndergaard, at den 18-årige unge midtbanespiller havde fortjent pladsen ved siden af Rasmus Würts.

– Magnus spillede 45 meget gode minutter i Farum i opstarten, og jeg synes, det var på sin plads at give ham chancen, når nu han havde haft den gode oplevelse på kunstgræsset tidligere. Jeg kunne godt have holdt fast i https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth, men de unge skal også have chancen, og jeg følte, at dette var en god mulighed for Magnus. Jeg er tilfreds med hans indsats, og vi har i det hele taget fået lidt mere bredde på den centrale midtbane efter vi i sidste sæson var meget afhængige af Würtz og Risgård. Sådan er det ikke længere, fortæller Søndergaard til bold.dk og afslører, at Christensen er tæt på startopstillingen i truppen.

Magnus Christensen var dog ikke den eneste unge spiller der fik tid på banen. 97’eren Joakim Mæhle fik debut, da han kort før tid blev indskiftet.

Mæhle fik en plads på banen, da Nicklas Helenius er ude, og AaB har sendt du andre angribere til OL.

– Selv om han tidligere har spillet mest højreback og højrekant, kan han også bruges som angriber, fordi han altid presser benhårdt. Han var med som angrebsalternativ og fik så chancen med et indhop, og det skal også til for de unge, siger Søndergaard.

AaB vandt kampen 2-1 over FCN.

In this article