AaB U/17 imponerede stort i sæsonpremieren og slog Randers

Der var ingen slinger i valsen for Adam Harells drenge, da de lørdag eftermiddag slog Randers med 3-0 i forårspremieren i U/17 Ligaen.

U/17: AaB 3-0 Randers
1-0: Mikkel Kaufmann Sørensen (9.)
2-0: Oliver Sparre Klitten (25.)
3-0: Søren Østergaard Tengstedt (53.)

Sidste sæsons fjerdeplads fra AaB er blandt medaljeaspiranterne i denne sæson, og da Randers forventes at slutte i den nederste halvdel, var det ingen hemmelig at favoritværdigheden lå hos de bolsjestribede talenter.

Den forventede niveauforskel kom også til udtryk på banen, og værterne dominerede stort i første halvleg. Pasningsspillet sad lige i skabet, og allerede efter ni minutter kom kampens første scoring, da Søren Tengstedt assisterede Mikkel Kaufmann, som med hovedet bragte nordjyderne på sejrskurs.

Et kvarter senere var den gal igen i Randers-defensiven. Hestenes målmand, Emil Pedersen kunne ikke gøre meget, da Oliver Klitten med en iskold afslutning gjorde det til 2-0, som også var stillingen ved pausen.

Efter en første halvleg hvor de lyseblå haltede bagefter i alle spillets facetter, blev anden halvleg mere opløftende set med Randers-øjne. Holdets nye træner, Thomas Loft kunne se sit mandskab producere flere chancer, men tættere på end indersiden af stolpen kom Randers aldrig på en scoring, og i stedet var det AaB og Søren Tengstedt, som lavede opgørets tredje og sidste mål.

Med 3-0-sejren cementerer AaB, at det nuværende U/17-hold er yderst konkurrencedygtigt, mens Randers-træner Thomas Loft med rette kan frygte for en lang og svær sæson i spidsen for de lyseblå heste.

In this article