Ajax-fans om Dolberg: Han bliver en legende!

Embed from Getty Images

Man kan ikke afvise at Kasper Dolberg, 18, fik den debut som han ikke turde at drømme om, da han i Champions League-kvalifikationen startede på banen og scorede mod PAOK.

Kasper Dolbergs navn er på alle Ajax-fans læber, efter at han i sin Champions League-debut scorede et yderst vigtigt 1-1-mål mod græske PAOK Thessaloniki. Efter hans unikke mål og drømmedebut er han nu, allerede som 18-årig, et ganske velkendt navn blandt de hollandske fans, som holder med Ajax. Så velkendt at han nu blandt andet spås en fremtid som klublegende og sammenlignes med den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic.

– Jeg håber, at han vokser meget. Ajax er dygtige til at få spillerne til at vokse. Ligesom Zlatan Ibrahimović. Han kom til Ajax som en ung fyr, og nu er han en af verdens bedste. Måske bliver Dolberg lige så god, siger Chiel Hardemann, Ajax-fan.

Og han er ikke den eneste Ajax-fan som hylder den 18-årige, tidligere Silkeborg IF-talent.

– Han bliver en bedre spiller en van der Vaart. Han bliver ligesom Litmanen, der også var et ikon for Ajax. Der er rigtigt nok, han bliver en topspiller, siger Carlo Brink til TV 2 SPORT.

Mange vil måske sige at legendestatus og kommende profil er for tidligt at snakke om, men ligesom TV2 Sporten nævner, skal han nok blive en succes hvis han fortsætter sin statistik med et mål pr. kamp.

In this article