Atlético Madrid rykker dansk talent på førsteholdet

Det forventes at Atlético Madrid snart skriver under på en ny kontrakt med deres danske talent.

Den spanske topklub Atlético de Madrid forventes at skrive treårig lang kontrakt med dansk-spanske Gonzalo Jørgensen, måske allerede i dag. Det betyder også, at spilleren bliver rykket op på klubbens seniorhold.

Allerede sidste år skrev den, primært spanske, venstreback under på en ny kontrakt med klubben, der også medførte en frikøbsklausul på godt 7,5 millioner kroner. Men de har altså nu valgt, at han skal rykkes op som senior spiller til næste sommer, og samtidig stiger frikøbsklausulen til 22,5 millioner kroner, erfarer Jyllands Posten. Og med den nye kontrakt bliver 18-årige Gonzalo Jørgensen altså, fra næste sæson, en del af B-truppen, men har på den måde også gode udsigter til at blive prøvet af på førsteholdet. Men det betyder også, at han færdiggører denne sæson som ungdomsspiller, inden han bliver rykket op permanent.

Gonzalo er dog ikke påbegyndt den nye sæson endnu, da holdets første kamp først falder i september.

In this article