Benjamin Lund efter Superliga-debut: Det er bare fodbold

19-årige Benjamin Lund fik søndag debut for FC Nordsjællands førstehold i Superligaen i 3-1 nederlaget til OB.

Benjamin Lund fik alle 90 minutter på banen mod OB i sin debut for FC Nordsjællands Superligahold. Og ikke blot med, at han fik sin debut, så var han også den første bornholmer på FC Nordsjællands førstehold.

FC Nordsjælland er ved at være godt kendte for deres talentarbejde, og at de giver mange unge spillere chancen på førsteholdet. Og det blev bevist, da Lund tilmed var den 13. spiller til at få førsteholdsdebut i år.

– Det var fedt at få debut i Superligaen. Det var første gang, jeg prøvede at spille for så mange mennesker, men det tænker man slet ikke på, når spillet er i gang. Så er det bare fodbold, siger 19-årige Benjamin Lund til fcn.dk.

Benjamin Lund er på trods af debuten stadig en del af FC Nordsjællands U/19-trup, der i weekenden tabte 3-2 til Esbjerg.

In this article