Brøndby Cup – dag 3 – fokus på B93-U15

På tredjedagen af Brøndby Elite Cup stod FC Nordsjælland-U15 overfor B93-U15. FCN-U15 vandt kampen 3-0, men på trods af det forsmædelige nederlag, så var kampens lyspunkt manden mellem stængerne for B93, Ariyan Akaltun 

Umiddelbart skulle man tro, at kampens store profil skulle findes hos vinderholdet, FCN, men havde det ikke været for Ariyan Akaltuns kaskader af verdensklasse redninger, så kunne det have endt meget grimt for B93, der klart var overmatchet kampen igennem.

D’BOLD fangede keeperen til en snak efter kampen.

Hvad synes du om kampen:

– Det var meget hård modstand vi mødte. Jeg synes, at jeg havde nogle meget gode redninger.

Og man kunne ikke andet end at give Ariyan ret i det udsagn. Hans stribe af gode redninger holde længe B93 inden i kampen, og han var da også fint tilfreds med sin egen præstation:

– Jeg synes, at den var meget god. Jeg var i meget god form i dag.

I løbet kampen fik Ariyan bl.a. reddet et straffespark. Spilleren har selv en klar strategi, når det gælder skud fra 11-meter-pletten:

– Jeg plejer altid at tage et step til den ene side, så angriberen tror, at jeg kaster mig i den retning, men så håber jeg til den anden side.

Ariyan mener, at man som spiller kan få et stort udbytte af Brøndby Cup:

– Det er rigtig gode træningskampe, hvor man kan få øvet og lært en masse ting. Trænerne får også mulighed for at prøve nogle nye ting af, som man kan drage fordel af senere hen.

Han mener også, at B93, som hold har fået en masse ud af turneringen:

– Alle de sejre vi fået er positivt, mens vi som hold har fået lært hinanden meget bedre at kende. Vi er meget glade for at være med til Brøndby Cup

For Ariyan Alkaltun og co. rettes fokus nu over til morgendagens stabasser.

In this article