Brøndby Elite Cup 2016 – Dag 4 – Helsingør hamrede rungende Roskilde

Fjerdedagen i Brøndby Elite Cup 2016, bød blandt andet på et vildt comeback fra Helsingør, da de mødte Roskilde, tirsdag eftermiddag.

Brøndby Elite Cup 2016 ramte sin fjerde dag i går, tirsdag, og her vendte FC Helsingør et 2-0-nederlag til FC Roskilde, til en 3-2-sejr til førstnævnte.

D’ BOLD fik, efter kampen, fat i Emil Steen Rasmussen, der var anfører i dagens anledning, og her mente spilleren, at trænerens mentalitet havde meget stor indflydelse på, hvad der skete efter Roskildensernes andet mål.

– Jeg tror , det er fordi vores træner har meget fokus på vores arbejdsindsats, og hele tiden siger, at vi skal arbejde til det sidste. Vi har jo også en stor trup, så vi vil gerne gøre os fortjent til den næste kamp – vi kæmper for det, forklarer Emil Steen Rasmussen, til dbold.dk, kort efter kampen, og tilføjer:

– Det er rigtig fedt at besejre det her hold, som vi har haft nogle dårlige oplevelser med.

For Helsingør-spillernes vedkommende, har turneringen budt på megen dansk modstand, mens de har mødt Færøerne, som den eneste udenlandske modstander. Ifølge den unge anfører, var oplevelsen god, men også hård:

– Det er lidt hårdt at skulle spille de kampe her, og man kan godt mærke det på fødderne, men det er rigtig dejligt at få noget bold på fødderne inden opstart, fortæller Rasmussen, og fortsætter:

– De havde en lidt anden spillestil, og havde en meget offensiv spillestil, så det var en fed oplevelse. Ellers, synes jeg ikke, der var så stor forskel på os og Færøerne.

Da turneringen er en opstartsturnering, er der flere spillere, som får chancen, i forhold til, når holdet spiller i ligaen – det er kun en positiv ting for alle spillere, da der, ifølge den unge anfører, er mere konkurrence på holdet.

– Det giver lidt mere blod på tanden, for de, der ikke ofte spiller. Her får de chancen for at vise hvad de kan og hvad de vil, afslutter Emil Steen Rasmussen.

In this article