Brøndby U14-træner: Det er ikke det bedste Brøndby Cup

Ved femtedagen af Brøndby Elite Cup stod det på et sjællandsk semifinale opgør mellem værterne fra Brøndby, der tog i mod Lyngby. Det var et lige opgør, som kunne have gået begge veje, men endte med en 2-1 sejr til Brøndby, som dermed indkasserede billetten til finalen.  

Efter slutfløjt fangede D’BOLD den tidligere Brøndby og Hvidovre spiller, Azad Corlu, der nu er træner for Brøndbys U14 mandaskab.

Azad Corlu så sit Brøndby-hold, som det bedste hold, og satte fokus på holdets effektivitet som værende den største forskel mellem holdene:

– Nu har vi mødt Lyngby et par gange, så vi var klar over at de har et godt hold. Jeg synes, at vi var bedre end dem i dag, jeg synes, at vi er effektive, som er den største forskel i dag.

Oven på en lang sommerferie, mener træneren, at det godt for spillerne at få minutter i benene:

– Vores spillere har fået nogle minutter i benene efter de lige har været på en lange sommerferie. Vi har trænet i to uger og nu får de spillet nogle kampe, som giver dem gode minutter i benene.

Den rigtige modstand er først kommet nu oven på et let plujespil, mener Azad Corlu:

– I vores puljekampe var der ikke særligt meget modstand, men her i semifinalen var det fin modstand og nu skal vi møde FC Nordsjælland i morgen (i dag), som er et rigtigt godt hold.

Som hold har Brøndby også brugt Brøndby Cup til at styrke enheden på holdet – det mener Corlu, at de er lykkes med:

– Ja, vi har fået en fem-seks nye spillere, hvor det er vigtigt, at de alle kan lide hinanden. Vi gjorde det, at de overnattede sammen fra lørdag til søndag, hvor de så fik mulighed for at rykke tættere sammen og blive en større enhed, hvilket de er blevet.

Brøndby-træneren ser ikke denne udgave af Brøndby Cup som værende den bedste:

– Det er ikke det bedste Brøndby Cup. I de forrige år, har der været bedre hold, men det har været okay.

Azad Corlus Brøndby- tropper spiller i morgen (i dag) finale mod FCN.

 

In this article