Brøndbys U/17-træner: Vi skal lægge bedre pres

Selvom man hev en 2-0-sejr i land, ser Brøndbys U/17-træner, Frank Hjortebjerg, stadig god mulighed for forbedring, efter kampen mod Silkeborg.

Brøndbys U/17-træner, Frank Hjortebjerg, ser allerede muligheder for forbedring, efter sæsonens første kamp for de blågule i U/17 Ligaen.

I sæsonens første kamp mødte man nemlig Silkeborg IF, og her endte spillerne fra Vestegnen, på mål af Roni Arabaci og Ertugrul Teksen, med at vinde kampen med 2-0 som slutresultat.

På trods af sin glæde over sejren, i en meget intens kamp, der reelt set først blev lukket ved straffesparksscoringen i overtiden, ser træneren allerede punkter til forbedring, som sæsonen fremskrider.

– Vi vil gerne blive endnu bedre i vores høje pres, og vi skal gøre det endnu sværere for modstanderne at spille imellem os. Men der skal alligevel lyde stor ros til gutterne. Vi har fem førsteårs-spillere på holdet, mens Silkeborg IF har en enkelt, og de (Brøndby-spillerne, red.) tog kampen flot op på trods af den lavere gennemsnitsalder (i forhold til Silkeborgs, red.), forklarer Brøndbys U/17-træner, Frank Hjortebjerg, kort efter sejren, til Brøndbys officielle hjemmeside, brondby.com.

I kampen, var der to debutanter fra Brøndby: Mads Hermansen på mål, og Muamer Brajanac – nyindkøbet fra Kolding – i spidsangriberpositionen. Begge spillere klarede, ifølge klubbens egen hjemmeside, debuten fint.

In this article