Bruun Larsen efter OL-udtagelse: Et mål for mig

Embed from Getty Images

Efter en fin opstart med Borussia Dortmund og en masse afbud på det danske OL-hold, har træner Niels Frederiksen fundet plads til Jacob Bruun Larsen, som allerede havde OL som et mål.

I morgen begynder OL i fodbold for alvor for det danske U/23-hold, som møder Irak. I truppen er blot 17-årige Jacob Bruun Larsen, der efter en god sæsonstart, med spilletid imod blandt andre de to Manchester-klubber, og flere afbud til OL er kommet med.

– For lang tid siden sagde jeg til nogle kammerater, at det var et mål for mig at komme til OL, selvom det måske for nogle virkede som et long shot. Men jeg havde drømmen om det, siger Bruun Larsen til bold.dk.

Den unge Dortmund-spiller er også taknemmelig over at have fået muligheden for at komme med til turneringen.

– Da det hele så faldt på plads, var det en kæmpe forløsning. Jeg er meget taknemmelig for, at DBU har arbejdet så hårdt for at få det på plads. Dortmund har hele vejen igennem været godt informerede, og de har hele tiden sagt, at jeg gerne måtte tage med.

OL er skudt i gang på kvindesiden, men først i morgen går det, som sagt, løs for det danske U23-landshold når de møder Irak. Bolden ruller kl. 18.00.

In this article