Christensen på banen i seværdig målfest

AaB logo

18-årige Magnus Christensen fik mandag aften spilletid i en af rundens mest underholdende kampe, da han erstattede https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth. Dog fik Sebastian Grønning ikke græs under støvlerne i dag.

2-2 blev det da AaB og OB tørnede sammen mandag aften i det nordjyske – i en kamp der var underholdning i fra start med tre mål indenfor det første kvarter. Vigtigere var det at 18-årige Magnus Christensen fik spilletid da han erstattede https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth efter 73. minut.

Selvom det ikke blev til personlig succes for den 18-årige midtbanespiller, spillede han alligevel en udmærket kamp i den rød/hvid-stribede AaB-trøje – blandt andet med et glimrende langskud, hvor Mathias Greve dog blokerede hans mulighed for en kompetent chance.

Muligheden for spilletid var der også for fynboernes Kristian Weber, der for første gang var med i OB-truppen til kampen mod AaB, men ligesom Grønning fik unge Weber heller ikke spilletid. Magnus Christensen har nu været med i truppen i de sidste to opgør, så noget må han i hvert fald have gjort rigtigt for at overbevise træner Lars Søndergaard om at han er den rigtige mand at have med i truppen.

 

 

 

In this article