Crowne Plaza Elite Cup: FCN U/15 i ærefuldt finalenederlag til Dortmund

HIGHLIGHTS: FC Nordsjællands U/15-mandskab glippede desværre sejren ved Crowne Plaza Elite Cup 2016 efter et straffedrama mod tyske Borussia Dortmund.

Nordsjællænderne vandt deres indledene pulje foran netop Dortmund, som var finalemodstanderen på søndagens afsluttende dag af dette års Crowne Plaza Elite Cup.

Ved middagstid havde de unge tigre spillet sig i finalen via. en 2-1-semifinalesejr over Benfica. Dortmund havde samtidig ekspederet FC Midtjylland ud i semifinalen efter en straffesparkskonkurrence trods en lige kamp.

I finalen endte det desværre for de unge FCN-spillere med et nederlag. Igen skulle Dortmund dog hive sejren hjem efter en straffesparkskonkurrence. Kampen endte 2-2 efter ordinær tid, og måtte afbrydes i 20 minutter mod slutningen af kampen grundet lynnedslag og kraftig regn. Du kan se et sammendrag fra kampen herunder:

In this article