Danmark U/17 slår Norge i utrolig tæt kamp

Danmark U/17 er i øjeblikket til Internordisk Cup i Finland. I dag var de oppe imod Norge, hvor de vandt knebent med 2-1.

13912672_1157388430991223_725833576887169949_n
Danmark U/17s startopstilling

Eftersom Danmark og Norge kender hinanden godt, var begge hold påpasselige til at starte med. Norge stillede sig defensivt og satsede på kontra. Det var derfor danskerne, som havde bolden. Danmark prøvede at spille nordmændende trætte og finde åbninger, men det var svært mod Norges kompakte opstilling.

Der var ikke mange chancer i første halvleg. Norge scorede dog efter 19 minutter, da de sendte et kraffuldt indlæg ind i det danske felt. Bolden ramte en dansker, og der var derfor tale om et selvmål. Danskerne kom dog igen. Bare 2 minutter senere fik Danmark hjørnespark. Hvidt headede på tværs, og Anders Bærtelsen scorede.

Det danske overtag på bolden fortsatte i 2. halvleg. De skabte dog stadig ingen chancer, men pludselig i midten af 2. halvleg blev nordmændende trætte, og danskerne begyndte derfor at skabe chancer. Bolden ville dog stadig ikke i mål. Der var dog et fødselsdagsbarn blandt danskerne, nemlig Peter Clement fra OB. Peter Clement brugte sit fødselsdagsheld og sparkede danskerne til 2-1 i slutminutterne. Norge sluttede kampen af med en stor chance, men de misbrugte den, og Danmark vandt derfor 2-1.

Næste kamp for de talentfulde unge danskere er søndag, hvor de skal møde værtsnationen, Finland.

In this article