Dolberg: Det ser lyst ud

Ajax-angriberen Kasper Dolberg har tiltro til sin træner og tror på spilletid i denne sæson, selvom klubben har lejet en angriber i Chelsea.

Den kun 18-årige dansker Kasper Dolberg nyder livet i Holland, hvor han allerede har tilkæmpet sig en del spilletid for førsteholdet i Ajax. Siden debuten mod PAOK i en Champions League-kvalkamp har Dolberg fået en masse spilletid, hvor han er startet inde i yderligere en kvalkamp, har siddet på bænken i to, mens han i ligaen er startet inde to gange og er blevet skiftet ind en enkelt gang.

Den store mængde spilletid i starten af sæsonen er kommet bag på danskeren.

– Det er det selvfølgelig. Det havde jeg da ikke regnet med, men vi solgte selvfølgelig Milik (tidligere Ajax-angribger, nu i Napoli, red.), så der var én, der skulle fylde den plads ud, forklarer Dolberg til bold.dk.

Selvom Ajax har hentet Chelsea-angriberen Bertrand Traoré ind på en lejeaftale, føler danskeren stadig at chancerne for spilletid er gode.

– Jeg synes egentlig, at det ser lyst ud. Han (Traoré, red.) kan også spille på kanten, og jeg føler, at træneren (Peter Bosz, red.) tror på mig. Så jeg er fortrøstningsfuld og skal nok komme til at spille kampe, forklarer han.

Kasper Dolberg har indtil videre lavet tre mål for Ajax – et i Champions League-kvalen og to i Æresdivisionen.

In this article