Eredivise-debut til Dolberg

Som eneste dansker på banen fik Kasper Dolberg debut for AJAX i den hollandske Eredivse

Succesen fortsætter for danske Kasper Dolberg i hollandske AFC Ajax.
For ikke mindre end to uger siden fik 18-årige Kasper Dolberg debut for AFC Ajax, da han i en kvalifikationskamp til Champions League gruppespil startede ind og kvitterede med et afgørende mål, der senere skulle sikre den hollandske talentfabrik videre kvalifikation. 

Søndag skulle AFC Ajax så åbne sæsonen i den hjemlige liga ude mod Sparta Rotterdam, var Dolberg med på bænken, og blev skiftet ind med 13 minutter tilbage af kampen. På daværende tidspunkt førte AFC Ajax med 3-1, men blev få minutter efter reduceret til ti mand, og derefter handlede det om at sikre sejren.

Næste mulighed for spilletid til den unge angriber er på lørdag, hvor Dolberg og resten af Ajax-holdet hjemme tager i mod Roda i ligaen.

Dolberg, som har spillet 23 ungdomslandskampe, skrev i februar måned under på en kontraktforlængelse med danskerklubben, som løber til og med år 2021.

In this article